El røyk i stedet for tobakksrøyk

Norges beste E-sigaretter

Ifølge WHO er det over 600.000 mennesker som dør av passiv røyking på verdensbasis hvert år. Det er så mye som 28% av barn og ungdom under 15 år! Typiske årsaker til dødsfall forårsaket av passiv røyking er lungekreft, astma og hjerte-og karsykdommer, mens for barn og unge er det oftest luftveisproblemer, astma og mellomørebetennelse. De høye dødstallene skjer på grunn av de tusenvis av skadelige stoffer som finnes i tobakkssigaretter som forurenser luften så snart en sigarett er tent.

Det er nettopp derfor de nye e-sigarettene har blitt så populære. Nå kan røykere over hele verden slippe å bekymre seg for om de utsetter folk rundt seg for skadelige og kreftfremkallende stoffer og kan med god samvittighet ta et drag av sin e-sigarett innendørs og på mange offentlige steder. Det er derfor ikke lenger nødvendig å reise seg fra bordet eller gå utenfor når trangen til en sigarett blir for sterk.

Grunnen til dette er at «røyk» fra en e-sigarett er el røyk, som bare består av vanndamp og dermed ikke inneholder noen av de skadelige eller kreftfremkallende stoffer som tjære, karbonmonoksyd og aceton som finnes i vanlig tobakkssigaretter. Vanndamp er ganske nøytralt, og dermed fører ikke el røyken til lukt eller setter seg i klær, møbler og gardiner.

Videre tilbyr elektriske sigaretter samme smak og nikotinmengde som vanlige sigaretter, og derfor er de ganske enkelt å bytte til et bedre liv uten tobakk. Elektriske sigaretter er også ganske nyttige hvis du er ute etter en god løsning når du skal slutte å røyke, siden det er mulig selv å justere nikotininnholdet gjennom utskiftbare filtre og dermed gradvis trappe ned nikotinnivået – uten å måtte endre sine røykevaner.

Sjekk ut vår anbefalte leverandør av e-sigaretter – Klikk her nå

Legg inn en kommentar!

Kommentarer

Be Sociable, Share!
Norges beste E-sigaretter

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php